Pelancaran Y.E.S I Suka MBH Sale!

SUBANG, 10 Oktober 2019  – Pastinya, hujung tahun merupakan waktu yang dinanti-nantikan kerana sepanjang tempoh ini, banyak produk & servis akan dijual pada harga yang tidak masuk akal. Turut tidak ketinggalan, MBH Medispa, sebuah rangkaian pusat kecantikan kulit wajah, melancarkan sesuatu yang besar dan hebat  sempena Year End Sale (YES) khusus untuk pelanggan yang suka menjaga kecantikan kulit wajah.

Sinonim dengan tarikh pelancaran jualan akhir tahun YES, I SUKA MBH SALE ! pada 10  Oktober 2019, MBH mengambil kesempatan ini untuk mengeluarkan satu rawatan terbaharu yang diberi nama MBH Therapeutic Face Massage dengan harga promosi RM10.10 sahaja daripada  harga asal RM69.

 

Tentunya harga ini menjadi harga yang terlajak mampu untuk setiap pelanggan yang mengidamkan kulit yang sihat dan berseri. Istimewanya, MBH Therapeutic Face Massage ini menggunakan teknik urutan ‘pressure point’ disetiap titik-titik tertentu bagi melancarkan peredaran darah, memberi kesan ‘relaks’ dan menghilangkan lingkaran gelap bawah mata.

 

Pelancaran ‘facial’ serendah RM10.10 ini dihadiri oleh artis tanah air, Eleena Haris yang menjadi penyayi utama lagu terbaharu MBH bertajuk ‘I PERGI MBH’. Beliau juga merupakan antara artis yang sering datang ke MBH Medispa untuk membuat rawatan kulit wajah. Turut bersama, pelanggan yang menjadi ahli MBH Privilage, bloggers, wartawan majalah, akhbar dan sosial media tempatan yang tidak mahu melepaskan peluang menghebahkan kepada seluruh warga Malaysia.

Pelancaran ‘facial’ serendah RM10.10 ini dihadiri oleh artis tanah air, Eleena Haris yang menjadi penyayi utama lagu terbaharu MBH bertajuk ‘I PERGI MBH’. Beliau juga merupakan antara artis yang sering datang ke MBH Medispa untuk membuat rawatan kulit wajah. Turut bersama, pelanggan yang menjadi ahli MBH Privilage, bloggers, wartawan majalah, akhbar dan sosial media tempatan yang tidak mahu melepaskan peluang menghebahkan kepada seluruh warga Malaysia.

 

Satu ‘contest’ juga dilancarkan dimana hadiah berupa baucar tunai RM10 untuk ditebus pada 26 Oktober ini akan diberikan kepada pelanggan yang menaik muat gambar dengan #ipergimbh. Tambahan itu, hadiah berupa wang tunai RM1000 menanti pemenang yang melengkapkan contest #ipergimbh.

 

Selain itu, bagi yang ingin merawat masalah kedutan atau garis halus, parut jerawat dan kulit kering boleh mencuba rawatan kedua terbahru daripada MBH iaitu,  MBH Vampire Dragon’s Blood Anti Scar dimana ianya menggunakan serum dari pokok naga berdarah. Megiku kajian, bahan rawatan unik ini terhasil daripada pokok naga dari pulau Socotra di Timur Tanduk, Africa yang bertindak sebagai kolagen merawat tisu kulit yang telah rosak.

 

Merujuk  kepada rawatan – rawatan yang disebutkan, tidak hairanlah jika MBH mendapat beribu-ribu testimoi daripada pelanggan dan diiktiraf sebagai Top Brand Excellence Service Asia Pasific 2017-2019 serta Malaysia Tourism Council Gold Awards 2018  kerana MBH menggunakan bahan rawatan dan produk yang semulajadi, berkualiti dan  tebukti berkesan daripada Dermaklair seiring dengan servis 5 bintang dari pakar terapi.

 

Pengarah pemasarannya, Shida Mohammad berkata, pelancaran ini adalah bertujuan menghebahkan kepada seluruh warga setempat khususnya untuk pergi ke MBH dan mendapakan promosi termurah YES I Suka MBH Sale!. Jaminannya, tidak merugikan kerana MBH bakal membantu semua untuk tampak cantik 24-7”, ujar beliau.

 

 

Tambahannya lagi, “setiap kali promosi, pasti akan ada maklumbalas menyedihkan dari pelanggan MBH akibat terlepas promosi MBH”. Oleh itu, hebahan secara holistik perlu supaya kali ini tidak ada yang terlepas untuk meraih promosi terhebat ini”. Maklumat lanjut sila layari https://promotions.mbhmedispa.com/yes-i-suka-mbh-sale/

Rawatan POKOK BERDARAH??

Pokok berdarah? 

Apa tu pokok berdarah?

Betul ke MBH nak kelaurkan formula terbaharu menggunakan darah pokok?

Nama pokok berdarah ni ialah Dragon Blood

Tapi jangan tertipu…

Pokok ni tidaklah mengeluarkan darah, tetapi sejenis cairan yang berwarna merah


Pokok Dragon Blood ni sebenarnya berasal daripada Pulau Serkota di Timur Tanduk Afrika

Ia bertindak sebagai Kolagen dan anti penuaan dalam merawat tisu wajah yang telah rosak

 

Dari kajian saintifik pula, ia mengandungi antioksidan yang SANGAT TINGGI dalam membina sel dan tisu kulit baru

Selain itu, pokok darah naga ni dah lama 

Pokok ni telah terbukti berkesan dan telah lama menjadi rahsia awet muda dan juga rahsia kecantikan bagi masyarakat Amazon

 

Cop… apa MBH nak buat dengan serum pokok darah naga ni?

Hmmm…stay tuned

Buletin terbaharu MBH dah keluar…..!

Alhamdulillah…bangga min!!

Sebagai salah seorang team MBH, huhuh… setakat ni MBH  dah mengeluarkan 5 edisi buletin…selama 11 tahun dalam bidang kecantikan…

MBH Medispa kata omputeh is the leading company among the others.. Sebab buletin ni menggabungkan MBH Medispa, MBH Haircare dan juga MBH Body Theory…

Tapi edisi terbaru ni special punyaaa…sebab sponsored by Dermaklair, selaku supplier product official bagi MBH.. hehe… Thank you Dermaklair!

Eh…korang kumpul ke idok? Terharu min kalau ada yang kumpul…

Siapa yang dapat kumpul kelima-lima koleksi ni memang terbaik.. Boleh contact min di 018-9773326 untuk dapatkan hadiah misteri… Jeng..jeng…jeng….!

Nak tahu apa? Kena ambil gambar bukti dulu…
Tapi cop.. gambar kat atas ni ada edisi yang hilang.. korang rasa yg mana?

 

W.A.R.I.S pilih MBH

Alhamdulillah, tanggal 24 Ogos lalu, MBH Medispa  kini dah memiliki 22 cawangan MBH selepas buka cawangan baru di MBH Skin Expert Nilai.

Majlis pembukaan MBH Medispa Nilai ini dirasmikan oleh penyanyi rap terkenal, W.A.R.I.S yang merupakan artis kelahiran negeri tersebut. Beliau juga merupakan antara artis yang kerap datang ke MBH Medispa untuk membuat rawatan kulit wajah. 

Turut meraikan bersama, bloggers, wartawan majalah, akhbar dan sosial media tempatan untuk tidak melepaskan peluang menghebahkan pembukaan ini kepada warga setempat.


Selain daripada itu, MBH Medispa mendapat tempat dalam kalangan
orang ramai kerana servis yang dipercayai dan terlatih daripada akademi spa
yang diiktiraf iaitu MBH Beauty Academy. 

Oleh yang demikian, pembukaan cawangan ke-22 di Nilai ini merupakan satu batu loncatan untuk warga Nilai dan sekitarnya merasakan servis spa terbaik ini bagi mencantikkan lagi kulit wajah mereka, tidak kira perempuan mahupun lelaki.

“Buat apa nak malu kan? Sebagai kaum lelaki di era masa kini, jangan malu untuk buat facial. Tak salah pun, kata W.A.R.I.S ketika ditemuduga oleh media

 

Setakat ini W.A.R.I.S dan MBH juga dalam projek baru untuk pemasaran MBH. So,Nantikan!

Akak ni hanya guna beras kisar dan kunyit sebagai penjagaan harian untuk kulit wajah lembut

Believ it or not…bahan-bahan yg kite guna kat dapur tu sebenarnya sangat bermanfaat untuk kecantikan wajah kita

Macam akak sorang ni….

Just guna kan Beras Kisar & Kunyit beb

Boleh dapatkan kulit yang lembut dan bersih… seyes…

Min dah cuba…caranya senang je… 

Pergi kat dapur…then cari

1) Beras – kisarkan

2) Serbuk kunyit

Campurkan kedua-dua bahan ini

Kunyit tu jangan terlampau banyak  ye. Tujuannya untuk mengecutkan jerawat yang ada kat muka.. tak kirelah jerawat pasir, batu, permata dan lain-lain

Kisar beras tu pulak jangan terlampau kasar..tujuannya untuk dijadikan sebagai skrub untuk buang kotoran, sel kulit mati terutamanya blackhead di kulit wajah…

Kalau nak tahu  bedak sejuk yang orang tua -tua dulu  selalu dok pakai asalnya daripada beras lahh (bagi yang xtahu laa, min bagi tahu, huhu)

Okay, back to the story,  dah campur kedua-dua bahan ni, just skrub  je kt muka dengan perlahan….macam kite cuci muka tiap-tiap hari tu

Anda guess what nak guna kat seluruh badan pun bole..sebagai lulur…fuhhh memang best…terus lembuttt pastu

Jadi sesiapa yang asik xdapat nak pergi spa…duit xcukup, rezeki sempit….istighfarlah banyak-banyak, buat solat dhuha  hari-hari (tiberrr)

dan boleh try tips ni yaaa! Selamat  mencuba!