First Trial Promo

MBH Aqua Peel Vitamin Infusion

RM 138 ONLY

[FAKTA] Lebih dari 9,768 orang yang telah kami bantu

Nama
Email *
No Telefon
Cawangan Pilihan

TAHNIAH!

Anda layak untuk mendapatkan rawatan dibawah ini dengan harga RM138 per sesi sahaja! Untuk pengetahuan korang semua, harga asal rawatan facial ini adalah RM350 TETAPI rebat RM212 ini TERHAD kepada 62 pelanggan SAHAJA bagi setiap cawangan MBH Medispa. Rebat ini akan di TUTUP setelah cukup kuota 62 pelanggan setiap cawangan.

5 SEBAB KORANG WAJIB KE MBH MEDISPA

1. PALING LENGKAP DAN SELAMAT

SOP rawatan ni paling lengkap paling selamat paling selesa dan paling cepat. Persekitaran bersih dan perkakasan steril dan pakai buang untuk setiap individu

2. PROVEN SUCCESS REAL TESTIMONI

99% pelanggan kita bagi 10 bintang yop! Jangan risau, mula-mula kak Jah pun tak yakin, tapi sekarang nak repeat berkali kali.

3. LEBIH MURAH DARI LASER

MashaAllah harga lagi murah jika nak dibandingkan dengan rawatan laser yang belum tentu lagi berkesan atau tak kan?

4. AFTER SALES SERVICES TERBAIK

Paling best part advice dari customer servis termasuk advice home care!

5. PERCUMA SKIN ANALYSIS

Ya dear, sebelum mula rawatan ni , kami akan buat skin analysis secara PERCUMA shj, dan dari situ kita akan dapat lihat bagaimana keadaan kulit sebelum rawatan dan selepas rawatan.

AMARAN Rawatan untuk RM138 BAKAL BERAKHIR bila-bila masa sahaja lagi. (TERHAD)

Jangan lambat gaissss. Peluang datang hanya sekali, korang patut rasa sendiri rawatan facial Aqua Peel ni. Rawatan takde downtime, jangan risau.

RAWATAN SESUAI UNTUK :
  • Individu yang mengalami masalah Whitehead dan Blackhead
  • Kulit berminyak
  • Bintik-bintik hitam
  • Jeragat nipis
KELEBIHAN RAWATAN:
  • Membantu kulit menjadi lebih sihat.
  • Membuang whitehead dan blackhead.
  • Menyingkirkan sel kulit mati.
  • Merawat masalah kulit kering, kusam, garis halus.
  • Membantu mengembalikan tona kulit tidak sekata.
  • Membantu mengurangkan jerawat, mengurangkan minyak dan mengecilkan liang pori.
  • Membantu mengembalikan tona kulit tidak sekata.

DISCLAIMER

  • Sila pastikan maklumat yang diminta ditulis dengan betul, Jika TIDAK, kemungkinan besar anda akan terlepas promo special kali ini.
  • Rawatan valid selama SETAHUN , boleh beli dulu buat kemudian.
  • Sebarang penukaran cawangan akan dikena cas sebanyak RM100
  • Sebarang REFUND tidak dibenarkan sama sekali selepas pembayaran dilakukan
  • Rebat special ini adalah TERHAD

Nak terus booking untuk appointment?

Shopping Basket