Buletin terbaharu MBH dah keluar…..!

Alhamdulillah…bangga min!!

Sebagai salah seorang team MBH, huhuh… setakat ni MBH  dah mengeluarkan 5 edisi buletin…selama 11 tahun dalam bidang kecantikan…

MBH Medispa kata omputeh is the leading company among the others.. Sebab buletin ni menggabungkan MBH Medispa, MBH Haircare dan juga MBH Body Theory…

Tapi edisi terbaru ni special punyaaa…sebab sponsored by Dermaklair, selaku supplier product official bagi MBH.. hehe… Thank you Dermaklair!

Eh…korang kumpul ke idok? Terharu min kalau ada yang kumpul…

Siapa yang dapat kumpul kelima-lima koleksi ni memang terbaik.. Boleh contact min di 018-9773326 untuk dapatkan hadiah misteri… Jeng..jeng…jeng….!

Nak tahu apa? Kena ambil gambar bukti dulu…
Tapi cop.. gambar kat atas ni ada edisi yang hilang.. korang rasa yg mana?

 

Tags: No tags

Comments are closed.