MBH MEDISPA - PEMENANG ASIA PASIFIK TOP 1O PERKHIDMATAN TERBAIK & ANUGERAH EMAS SPA MAJLIS PELANCONGAN MALAYSIA

MBH telah beroperasi selama lebih 10 tahun dan popular dengan rawatan parut dan jerawat yang sentiasa mendapat permintaan yang tinggi di dalam pasaran. MBH telah memenangi beberapa anugerah dalam kategori perkhidmatannya dan kini telah berkembang dengan memiliki 18 cawangan di seluruh Malaysia.

Bukan sahaja berkembang dari segi kuantiti cawangan, malah MBH telah melebarkan servisnya dengan menggabungkan rawatan kulit dengan rambut dan badan di bawah jenama MBH Flagship Boutique. Di MBH, setiap pelanggan diwajibkan menjalani sesi konsultasi dan analisis kulit sebelum menjalani rawatan. Pakar Kecantikan MBH bertanggungjawab untuk membincangkan keperluan kulit pelanggan, menawarkan rawatan yang sesuai dengan masalah kulit pelanggan dan memberi khidmat nasihat mengenai rawatan dan keberkesanan rawatan.

Pakej rawatan yang sesuai juga akan dibincangkan mengikut bajet pelanggan. MBH menggunakan teknologi mesin yang terkini, produk dan langkah- langkah rawatan yang dibuat khas untuk memberikan hasil terbaik kepada pelanggan. Kesemua rawatan dan mesin baru akan diuji terlebih dahulu sebelum ditawarkan di pasaran - proses ini adalah wajib untuk memastikan pelanggan mendapat hasil yang mereka jangkakan dan menjadikan mereka pelanggan yang setia dan gembira.