Hotline: 011-32363754

MBH Crystal Clear

Rawatan muka berdaki di MBH Medispa.

 

Assalamualaikum,

Haaa… seperti yang korang baca di tajuk entry ini, saya rasa bukan saya je kan yang mengalami masalah muka berdaki… kadang kita tak sedar yang muka kita banyak daki, sehingga lah ada orang yang tegur kita..

DAKI DEKAT MUKA?

Serious la ada daki dekat muka? Eeeiii salama ni dah berapa kilo daki kita dok simpan hmmm… Antara factor yang menjadikan muka kita berdaki ialah terdedah pada sinaran uv matahari, mengabaikan rutin kebersihan kulit muka, kurang rehat dan kurang tidur, kurang minum air dan pemakaian produk kecantikan yang salah. Haa…. Memang la penyumbang kepada masalah muka berdaki ye dok!

Semalam saya sajelah buka page MBH Medispa lepas kawan saya tegur muka saya kusam dan tak bermaya… kebetulan MBH Medispa ada buat facial terbaru iaitu “CRYSTAL CLEAR FACIAL” di mana ianya treatment untuk buang daki di muka yang tidak boleh hilang dengan facial biasa, selain itu dapat juga melembutkan kulit, memberikan pencerahan kulit secara semula jadi, tiada kesan sampingan dan yang paling sesuai untuk semua jenis kulit. WOW!!!! Saya pun apa lagi Nampak je iklan ni terus booking appointment untuk petang tu juga, nasib baik petang tu pukul 5ptg ada slot kosong hehe…

Petang tu appointment saya pukul 5ptg tapi saya agak lewat sikit sampai sebab kesesakan lalu lintas, maklumlah timing orang balik kerja kan.. sampai je pintu masuk MBH Medispa saya di sapa penuh mesra dengan senyuman oleh staff MBH..

 

Baiklah tanpa membuang masa, saya berjumpa dengan beautician untuk mengenal pasti kulit saya. Alhamdulillah, beautician menerangakan lebih lanjut tentang maslah kulit saya dan beautician memberitahu bahawa kulit saya tiada masalah sangat.

 

 

 

Haaa… korang nampak tak banyakkan daki yang terkumpul selama ni… seram juga mula2 tengok daki banyak macam tu… so korang kena dating ke MBH Medispa untuk buat skin analisis dan memulakan treatment sebab kita tak tahu keadaan kulit kita dekat dalam tu macam mana..

 

Selepas satu jam saya luangkan masa di MBH Medispa yang best dan ceria, selesai sudah rawatan muka bersama MBH Medispa… Terima kasih kepada staff dan beautician di MBH Medispa dan perkhidmatan yang memuaskan. I think im fall in love with this place hehe… Ada masa terluang saya memang nk datang lagi untuk buat facial di MBH Medispa..

Promosi Jualan Pengenalan MBH Crystal Clear dari 19 Jan sehingga 19 Feb ini

Terima kasih kerana sudi review saya ni hingga ke akhirnya! Akhir kata… cuba tau MBH Medispa ni… InsyaAllah dapat membantu masalh kulit korang dan berpuas hati !

Author Info

admin

No Comments

Comments are closed.